criza de sarcinăreligie

PF Daniel despre sprijinul în criza de sarcină: „O lucrare pastorală, chiar dacă nu este făcută de păstorii consacrați ai Bisericii, ci de sfătuitori binecuvântați de Dumnezeu”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociațiile Studenți pentru viață, care organizează Marșul pentru viață de la București, și România pentru viață, care are drept obiectiv educarea și informarea pro-viață, l-au colindat vineri pe Părintele Patriarh Daniel. Din ceata de colindători au făcut parte și Eliza-Maria Cloțea, Președinta asociației Studenți pentru viață, și Alexandra Nadane, Președinta asociației România pentru viață, care este și director executiv la Centrul „Sf. Alexandra Împărăteasa”, unde se oferă consiliere în criza de sarcină și sprijin pentru familii. Lor li s-a alăturat și grupul Liceeni pentru viață.

PF Daniel i-a primit pe colindătorii pro-viață în Salonul Sfinților Români de la Reședința Patriarhală și, la final, le-a spus:

„Vă felicităm și apreciem foarte mult activitatea misionară a dumneavoastră în această lucrare de încurajare a tinerilor care doresc să aducă pe lume copii și trebuie să continuăm lucrarea aceasta de protejare și de promovare a darului sfânt al vieții. De aceea, Asociația Studenți pentru viață și Liceeni pentru viață este o lucrare de foarte mare importanță și actualitate la noi.

Și, desigur, consilierea pentru fetele care urmează să nască este foarte importantă. Este o lucrare mai nouă la noi, dar este de mare folos duhovnicesc, și este o lucrare pastorală, chiar dacă nu este făcută neapărat de păstorii consacrați ai Bisericii, ci de sfătuitori binecuvântați de Dumnezeu”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button