Marşul pentru Viaţă

VIDEO: Pastor Cornel Boingeanu, Marșul pentru viață 2017, București: „Curajul dumneavoastră de a spune «suntem pentru viață» înseamnă enorm de mult”

Pastor-Cornel-Boingeanu-mpv-2017-bucuresti-rs

Pastorul Cornel  Boingeanu este Președintele  Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România. Cuvântul a fost rostit la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, București, 25 martie 2017. Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova în 25 martie.

Bună ziua!

Sunteți minunați oameni buni și vreau să felicit organizatorii pentru acest eveniment extraordinar!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Da, suntem alături de voi cu inima, cu sufletul, cu rugăciunile noastre și vreau să vă asigur că este un mod vizibil și puternic al nostru de a spune că viața este importantă. Nu e așa?

Și pentru asta suntem împreună. Felicitări!

Eu văd în dumneavoastră fibra morală și de rezistență a comunității noastre umane, a națiunii noastre. Felicitări pentru asta!

Curajul dumneavoastră de a ieși aici, indiferent de orientări și păreri, de a spune „suntem pentru viață” înseamnă enorm de mult. E un ecou care ajunge pe toate meridianele lumii acesteia. Și e un ecou care are rezonanță în suflet.

Viața este sacră, de aceea suntem aici, să spunem că viața e sacră, are valorile ei, trebuie să protejăm viața împreună.

Nu ne dăm bătuți, viața este importantă pentru noi, pentru națiunea română. Viitorul nostru este în viața acesta pe care o protejăm.

Copiii nenăscuți au și ei drepturi, nu-i așa? Pe ei cine-i apără?

Noi îi apărăm pe copiii nenăscuți.

Suntem aici să spunem că suntem pentru viața acestor copii și vrem să fim cu sufletul aproape de mame, aproape de familie, familia binecuvântată de Dumnezeu.

Dumnezeu să binecuvânteze națiunea și pe fiecare dintre voi!

Mulțumesc!

VIDEO:

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button