dependenţefamilie

Părinții mei au încercat să mă avorteze, apoi când m-am născut m-au aruncat într-un tomberon de gunoi, dar am supraviețuit

„Mă numesc Asiimwe Ronald și sunt student la drept la Universitatea Bishop Stuart din Uganda. Din cauza sărăciei și a presiunilor tatălui meu, mama nu a dorit să mă nască. Au decis să mă avorteze la 7 luni, dar avortul nu a reușit. Imediat cum m-a născut la 9 luni, m-au arunucat într-un tomberon de gunoi, unde am fost găsit și luat de un bun samaritean, care își arunca gunoiul. Soția lui a avut grijă de mine, dar din cauza sărăciei a trebuit să cresc pe străzi și să mă hrănesc din gunoaie.

Într- o zi un preot local m-a ajutat să-mi revin, deoarece devenisem dependent de droguri și am reușit să mă schimb încet, în fiecare zi, până când mi-am recăpătat viața. Acum sunt o altă persoană și am visuri mari.” Aceasta este în câteva cuvinte povestea vieții unui tânăr din Uganda, supraviețuitor întâi al avortului, apoi al tentativei de pruncucidere, trimisă de acesta contului de pe Facebook al organizației National Right to Life (cea mai veche și mai mare organizație pro-viață din SUA).  

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button