Uncategorized

Părintele Dan Damaschin, Moș Crăciun pentru mamele și copiii de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași

Părintele Dan Damaschin de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a fost Moș Crăciun pentru mamele care au născut de Crăciun la maternitate și pentru copiii lor:

„Am fost descompirat! Conform studiilor științifice realizate în noaptea de Crăciun de toate mamele și pruncii născuți și nenăscuți din Maternitate, de către Institutul de Dragoste și Viață din cadrul Bisericii Maternității Cuza Vodă și Asociației Glasul Vieții am ajuns la concluzia că în perioada sărbătorilor Nașterii Domnului s-au și se vor naște 50,946 băieți și 49,164 fete.

La o marjă de eroare de 1% vă pot asigura că treaba-i bună! Dacă mă întrebați care au fost instrumentele de sondare a opiniei mamelor și pruncilor născuți și nenăscuți, vă pot spune doar că mijloacele de bază au fost rochițelele, pantalonașii și bomboanele cu rom sau ciocolată.

Studiul continuă și la prânz când voluntarii #gasulvietii vor distribui printisorilor și printișoarelor noastre o binemeritată tochitură moldovenească din cârnați moldovenești afumați la lemn de perj și pastramă far’ de pestă gătită după o rețetă secretă, flancată de o ciorbă la cazan și de placințele poale-n brâu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Crăciun fericit și gustos cu Domnul Hristos!”

Sursă: Asociația Darul Vieții


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button