teoria genului

Ontario, Canada: Statul va prelua copilul de la părinți sau tutori dacă aceștia se opun tendințelor homosexuale ale copilului sau faptului că el se identifică cu alt gen decât sexul biologic

danbo-2006935_640

Teoria genului, care spune că identitatea de gen a unei persoane nu coincide neapărat cu sexul biologic al acesteia, face ravagii în politicile publice de peste ocean. În SUA, restaurante, locuri publice și chiar școli (acestea din urmă la îndemnul insistent al Administrației Obama) au introdus regula ca la toaleta femeilor, respectiv a bărbaților, să aibă acces și persoane de sex opus care se consideră în mintea lor ca având de fapt sexul scris pe ușă. Unele clinici americane oferă acum tratament hormonal pentru adolescenții care declară că vor să se pregătească pentru operația de schimbare de sex, un astfel de copil fiind prezentat la începutul anului pe coperta revistei National Geographic.

Website-ul canadian de știri pro-viață și pro-familie LifeSiteNews.com informa la începutul lunii iunie că provincia canadiană Ontario a adoptat de curând o lege care menționează că statul apără „interesele copilului” asigurându-i acestuia libertatea de a-și manifesta după propria dorință „identitatea de gen” și „orientarea sexuală” în sânul familiei. Adică părinții nu ar mai trebui să-și corecteze băiețelul dacă acesta vrea să fie fetiță și se poartă ca o fetiță, cerând, de exemplu, să fie îmbrăcat în rochiță. La fel, părinții nu pot insista ca un adolescent să facă terapie când acesta se declară atras de băieți.

Dacă până acum legislația în domeniul familiei din Ontario menționa că părinții au dreptul să-și crească copiii în conformitate cu propriile vederi religioase și aducative, noua lege pune accentul pe respectarea preferințelor copilului în ceea ce privește crezul de viață și religia. Ministrul pentru Copii și Servicii Familiale Michael Coteau, inițiatorul legii, a declarat că aceasta va permite preluarea de către stat a unui copil dacă mediul în care este crescut de familie este „abuziv”:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă un copil se identifică într-un fel, dar îngrijitorul lui se opune și îl îndrumă să fie altfel, aș considera aceasta drept o formă de abuz.

Dacă este abuz și se încadrează în definiția acestuia, copilul poate fi prelaut din mediul respectiv și plasat în custodie protejată, pentru eliminarea abuzului.

Pe lângă aspectul legat de relația cu părinții biologici, legea nu va mai permite nici plasamentul copiilor orfani în familii creștine sau care se opun teoriei genului și ideologiei pro-homosexualitate.

Organizația pro-familie Real Women of Canada a protestat public la adresa guvernului local condus de premierul Kathleen O’Day Wynne, care este o lesbiană declarată:

Legea 89 reafirmă credința d-rei Wynne că copiii aparțin statului și nu părinților lor. În mandatul ei, a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a despărți copiii de familia lor naturală.

În realitate, în procesul de creștere, mulți copii se împotrivesc sfaturilor primite de la părinți. Rezultatul este desigur un posibil disconfort mental și emoțional atunci când părinții insistă ca ei să facă ce li se spune. Acum, noua lege permite ca acest tip de conflict părinte-copil să ducă la preluarea copilului din căminul părintesc.

Premierul din Ontario, Kathleen Wynne, le este binecunoscută părinților după ce, în urmă cu doi ani, a introdus în școlile publice un program agresiv de educație sexuală prin care, la clasa întâi copiii sunt învățați ce înseamnă relațiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, în clasa a șasea li se vorbește despre masturbare, iar într-a șaptea despre sexul oral și anal. Elevii de clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual”, iar în loc de două sexe biologice programa ajunge să le spună că de fapt ar exista vreo șase „genuri”.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button