opinii

ONG-urile care vor mulți bani i-au cerut socoteală premierului printr-o scrisoare deschisă

de Anghel Buturugă, Facebook

Frate, cat tupeu au unii… Stiti ca liota de ONG-uri care vor bani, multi bani sa reeduce parintii au raspuns printr-o scrisoare deschisa retragerii Strategiei lor de pe siteul MEN? Pe scurt, au spus ca nu inteleg de ce e retrasa Strategia si ca e nevoie de ea pentru ca parintii isi bat copiii. Bai, asa o fi fost in familiile astora, de au iesit asa agresivi. Dar sa nu raspunzi nicio cirta criticilor si sa pretinzi ca te intereseaza sa ramana in dezbatere publica e deja prea mult. Va intereseaza sa bifati dezbaterea si sa va incasati mormanul si sa faceti ce vreti cu genurile si cu diversitatile care, desigur, vor rezolva problemele familiei romanesti, uite-asa, ca prin magie.

via Cuvantul Ortodox:

[…] pentru activistii acestor ONG-uri majoritatea societatii romanesti nu exista si cuvantul ei nu are nicio greutate. Mai mult decat atat, sa pretinzi ca te intereseaza ca documentul sa ramana in dezbaterea publica, dar sa nu raspunzi sau sa te faci ca nu exista acest val de critici de la institutii reprezentative si asociatii civice este culmea sfidarii! Numai daca ne gandim la faptul ca autorii scrisorii deschise evoca faptul ca au beneficiat de sprijinul unor culte arata un soi de autism ciudat: atat ortodocsii, cat si catolicii, au aratat clar ca una au discutat la intalnirile tematice, altceva au citit in Strategie.

Al doilea act de comunicare sfidator consta in revendicarea utilitatii Strategiei. Ea e necesara ca parintii sa nu-si mai bata copiii. Deci, pentru autorii Strategiei, familia romaneasca este una in care copiii sunt batuti. Acest lucru transforma toti parintii din Romania in parinti rai, care au nevoie de reeducare. Nu e foarte subtil PR-ul ONG-urilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Al treilea act de comunicare sfidator consta in reluarea exact a acelor idei care au provocat reactia Impreuna, cultelor si Academiei. Diversitatea si stereotipurile de gen in acord cu legislatia nationala si internationala, adica inclusiv cu Conventia de la Istanbul.

Astfel de atitudine ar trebui sa spuna totul despre initiatorii Strategiei de Educatie Parentala. […]

Citește mai multe opinii de Anghel Buturugă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button