adopţie

Oferta unui cuplu de a adopta după ce vizionează filmul postat de Planned Parenthood devine virală

 adopt

În cea de-a patra serie a filmelor sub acoperire, un angajat al Planned Parenthood examinează rămășițele sfâșiate ale unui fetus avortat, căutând bucăți pentru vânzare. „E un bebeluș”, glumește ea . „Alt băiat!”, adăugă mai apoi, rădicând un picior rupt.

După ce a urmărit acest film, Kevin Cook, un student la Seminarul Teologic din Asbury, Kentucky, a postat următorul răspuns:

Mă rog, sper, aștept și îi cer lui Dumnezeu un copil de aproape doi ani. A trece prin probleme legate de fertilitate este una dintre experiențele cele mai stresante și mai dureroase cu care m-am confruntat până la vârsta de 30 de ani. Nicole și cu mine am trecut printr-o pierdere de sarcină acum un an și jumătate și încercam să avem un copil de atunci, însă fără succes.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când privesc aceste orori legate de modul cum Planned Parenthood profită de pe urmă vânzării de organe ale copiilor nenăscuți, mi se rupe inima[…]

Este înfiorător să vezi cum cei care se mândresc că luptă pentru drepturile omului și justiție socială păstrează tăcerea în această privință. Cum rămâne cu ceea ce spune Evanghelia despre avort?![…]

Dacă cineva citește asta și se gândește la avort, vă voi lua eu copilul. Soția mea și cu mine vom primi cu drag bebelușii voștri!Vorbesc serios.Dacă ești însărcinată și nu-ți dorești copilul, îl vom primi noi. Nu e un fetus. E o binecuvântare. Viața contează!”

Pentru Kevin și soția lui, aceasta nu a fost o promisiune deșartă. Pe data de 30 octombrie, Kevin a postat următorul mesaj pe blogul său, împreună cu fotografia de mai jos:

După ce ne-am rugat și am analizat situația luni de zile, Nicole și cu mine am hotărât să trecem la acțiune. Săptămâna trecută am analizat în ce constă procesul de adopție. Am căutat și am apelat la mai multe agenții de adopție. Chiar dacă ar putea fi dificil, sperăm și căutăm o posibilitate de a adopta un bebeluș care altfel ar fi avortat.

În trecut, am văzut oameni care stăteau în fața unei clinici de avortare din Lexington, cu afișe și informații care să ajungă la inimile oamenilor. Acum două săptămâni, Nicole s-a oprit în zonă și a vorbit cu ei. A aflat că aceea era singura clinica de avort din Lexington și că este deschisă joi și vineri dimineață, timp în care se fac doar avorturi, cu sau fără programare.

Așadar, ne-am hotărât și noi să protestăm. Ne-am făcut propriile afișe și în dimineața aceasta am plecat acolo ca să ne rugăm și să ajungem la inimile oamenilor prin iubirea lui Dumnezeu.

În ziua aceea, în timp ce stăteau în fata clinicii, au fost luați în râs și ignorați. Însă nu au renunțat. Au mers acasă și au distribuit poza pe Facebook, împreună cu visul lor de a adopta.

Povestea lor a rezonat cu a altora de îndată. Zeci de mii de oameni le-au distribuit postarea. Mesajele au început să curgă.

După 4 zile de la postarea inițială, Kevin a actualizat blogul sau cu următorul mesaj:

Am luat legătura cu mai multe femei însărcinate care aveau de gând să avorteze, însă după ce au văzut mesajul nostru s-au răzgândit și ne-au scris.[…].

Încă mai căutăm momentul oportun pentru ca Dumnezeu să ne pună în folosul salvării vieții unui copil care altfel ar fi avortat și am dori să putem salva doi, cu voia lui Dumnezeu! Fiecare mesaj scris de femei este pentru noi o oportunitate de a salva o viață, fie adoptând copilul lor, fie încercând să le punem în legătură cu o agenție locală de adopții. Știm că e un proces îndelungat și că multe se pot schimba în timp, dar sperăm să îi găsim pe ai noștri cât de curând și astfel să începem această lungă călătorie împreună.

Am luat legătura cu un avocat specializat în adopții și suntem încântați să lucrăm cu ea![…].

Sute de femei ne-au scris spunându-ne că ar prefera să-și dea copilul spre adopție decât să facă avort, dar că nu știu cum să facă asta. În ultimele două zile ne-am dedicat timpul încercând să punem aceste mame în legătură cu agențiile locale de adopție.

Încercăm să oferim o bază de date cu toate agențiile de adopție serioase atât la nivel național, cât și regional, astfel încât toate femeile care se gândesc la avort să o acceseze. Soluția opririi avorturilor constă în a oferi femeilor însărcinate pași clari în alegerea alternativelor la moarte.[…].

Ne rugăm să copleșim agențiile de adopție pe plan național cu un aflux de mame care au văzut mesajul nostru și au ales viața!

În ziua următoare,unul dintre prietenii lui Kevin a distribuit această întâmplare pe Facebook:

„Tocmai s-a întâmplat. Kevin și cu mine lucrăm la Starbucks și o femeie l-a recunoscut din postarea despre adopție.Ne-a spus că o altă femeie nu va mai face avort datorită mesajului lor și că dorește să-și dea bebelușul unui cuplu anume.”

Kevin și Nicole încă mai caută o oportunitate de a adopta și au creat și GoFundMeaccount pentru a ajuta cu cheltuielile de adopție

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button