valorile familiei

O scrisoare de dragoste lăsată de un văduv într-o stație de autobuz i-a mișcat pe pasageri până la lacrimi

lalele1

Găsit într-o stație de autobuz în Neath, South Wales, mesajul emoționant a fost scris de un bărbat anonim în vârstă de 86 de ani și a fost prins de un buchet de lalele roz.

El a cunoscut-o pe soția sa, Joan, în acea stație în perioada dinaintea Crăciunului din 1950 și, din păcate, a pierdut-o anul trecut.

În mesaj scrie: „Joan, iubita mea, a murit pe 3 septembrie 2013 și mi-a frânt inima pentru totdeauna!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

lalele2

„Odihnește-te în pace, draga mea. Ne vedem în curând. Voi împlini 87 de ani peste puțin timp, așa că nu-mi va lua mult…Dumnezeu să te binecuvânteze.”

Simon Watkins, un localnic care a găsit scrisoarea prinsă de banca de lemn din stație, a spus: „A fost un mesaj atât de pătrunzător și plin de dragoste pentru soția sa.”

Sharon Thomas, care a văzut de asemenea mesajul a spus: „Nu m-am putut opri din plâns când l-am citit. Este atât de frumos și emoționant, dar și foarte trist.”

„A fost o femeie foarte norocoasă să fie iubită atât de mult”, a adăugat ea.

Sursă: WorldObserverOnline


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button