sarcină

O mamă din Florida a dat naștere la 2 perechi de gemeni într-un an

de Iuliana Pârvu, Facebook

O mamă din Florida, care a născut de două ori gemeni într-un an, a spus că nici măcar nu a știut să fi existat până atunci gemeni în familia ei.

Alexzandria Wolliston i-a născut întâi pe Mark și Malakhi în martie și apoi a aflat că este însărcinată, în mod neașteptat, tot cu gemeni! Toți cei patru copii au fost concepuți în mod natural.

,,Mă simt de parcă… Doamne, nu am crezut niciodată că voi avea două sarcini în același an!”, a spus Aleczandria Wolliston, care mai are și o fiică de 3 ani.

Mark și Malakhi s-au născut în martie, în timp ce Kaylen și Kaleb pe 27 decembrie.
Cu puțin înainte de a naște a doua pereche de gemeni, Alexzandria a aflat că ambele sale bunici au pierdut băieți gemeni la naștere. Așa că îi simte pe copii ca pe o binecuvântare de la Dumnezeu. „Întotdeauna spun că simt că bunicile mele mi-au dat copiii lor, pentru că sunt două perechi de gemeni și gemenii lor au murit. Simt că i-au trimis doar pentru mine.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Kaleb este deja acasă, iar mama speră că și Kaylen va putea fi în curând de la Unitatea de terapie intensivă neonatală.

Doctorii i-au spus că șansa de a naște două perechi de gemeni într-un an e mai mică decât să câștige la loterie. Iar Alexzandria a declarat: „Simt că am câștigat la loteria gemenilor!”

Sursă: WPTV


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button