familie

O fetiță de 12 ani cu o maladie rară a inventat un ursuleț de jucărie care camuflează perfuzia

Spitalul  poate fi o experiență traumatizantă, mai ales pentru copiii aflați într-un mediu necunoscut, printre tot felul de aparate și ace.

Așa s-a gândit și Ella Casano, o fetiță de 12 ani, care suferă de o boală autoimună rară și este nevoită ca la fiecare 8 săptămâni să petreacă 1 zi în spital, sub perfuzii. Ella s-a simțit intimidată și speriată de mulțimea de tuburi și săculețe cu substanțe ale perfuziei și a decis să facă tratamentul o experiență ceva mai prietenoasă.

Fetița a creat un săculeț special sub forma unui ursuleț, care practic camuflează tuburile și pungile cu soluții ale perfuziei. Ella intenționează să dăruiască ursulețul denumit Medi Bear copiilor din spitale cărora li se administrează tratamente cu perfuzii.

Casano said she wanted a "friendlier experience" for young IV patients.
The teddy bears help conceal the tubing and equipment.
Casano receives an IV for a rare autoimmune disorder.
Sursă: foxnews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button