adopţie

O femeie de 90 de ani din SUA și-a întâlnit fiica încredințată spre adopție în urmă cu 70 de ani

Elizabeth Pullen, o femeie de 90 de ani din Statele Unite, s-a întâlnit cu fiica ei, la 70 de ani după ce a născut-o și a dat-o spre adopție, informează Daily Mail.

Nepoata lui Elizabeth, Wanda LeBlanc, a făcut un test ADN și a descoperit în lista rudelor sale apropiate un nume necunoscut: Lynne Wray. Lynne scrisese pe Internet: „Sunt adoptată și nu-mi cunosc familia biologică”.

Wanda LeBlanc a contactat-o pe Lynne și a aflat cu surprindere că-i era mătușă. Mătușa făcuse testul ADN pentru a-și afla mama biologică, despre care nu știa decât că este din Carolina de Nord.

Când Wanda i-a povestit bunicii despre Lynne, Elizabeth Pullen i-a mărturisit că își dăduse copilul spre adopție cu 70 de ani în urmă. Atunci Wanda le-a organizat o întâlnire.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Wanda a povestit presei despre această întâlnire emoționantă:

„Bunica a spus că acum se simte liberă. Ea nu este într-o formă foarte bună de sănătate și mereu se întreba de ce o ține Dumnezeu în această viață – acum știe de ce. Mesajul bunicii mele este că niciodată nu este prea târziu și că nu trebuie să îți fie frică să fii deschisă”.

Iată cum adopția salvează vieți și este o sursă de bucurie și împlinire peste timp.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button