miracolul vieţii

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă!” Vânătorii de Munte care ajută după inundațiile din Covasna au salvat și un pui de căprioară

Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localități din județul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente. Aceștia vin în sprijinul populației din județul Covasna, dar și al sufletelor ce nu se pot apăra singure.

Un detașament format din 12 militari și 2 mijloace tehnice acționează în zona localităților Lunca Mărcuș și Băcel pentru pentru evacuarea cetățenilor și a bunurilor din gospodăriile afectate de inundații și pentru limitarea efectelor inundațiilor.

Ministerul Apărării Naționale a postat pe pagina de Facebook imagini înduioșătoare și cu un pui de căprioară salvat de militari.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mesajul Vânătorilor de Munte:

Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Sursa: Facebook

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button