avort

Nevoie de ajutor: La Valea Screzii a ars ceea ce ar fi trebuit să fie dispensar medical și cabinet stomatologic pentru 400 de mame și copii adăpostiți de părintele Nicolae Tănase

RepublikaNews,13 martie 2017

În clădirea care a ars sâmbătă seară la Valea Screzii, părintele Tănase voia să facă dispensar medical și cabinet stomatologic pentru comunitate. Din păcate a ars tot mobilierul și au rămas doar zidurile de beton. Miros de lemn ars, bucăți carbonizate care atestă că acolo omul și-a pus amprenta și că a vrut să sfințească locul. În stilul caracteristic, părintele este resemnat. Poate fi un avertisment de la Dumnezeu, dar tot Dumnezeu și oamenii prin care El lucrează, o să ajute ca situația să se redreseze.

ISU Prahova a stabilit că focul a pornit cel mai probabil de la o țigară aprinsă, pentru că nu exista instalație de electricitate racordată. Deocamdată, însă, „mâna criminală” nu a fost găsită, iar poliția a deschis o anchetă. Este a treia oară când focul încearcă să-i zădărnicească părintelui Tănase planurile pentru oameni. De fiecare dată, ca un  făcut, se întâmplă în post. Al Paștelui sau al Crăciunului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părintele rămâne de fiecare dată de nezdruncinat. Ne asigură că peste 3 săptămâni va fi gata acoperișul și că a vorbit deja cu niște prieteni din Germani ai Asociației Pro Vita pentru două autospeciale cu apă. În zonă ar fi necesar și un bazin cu apă, cel mai apropiat fiind la câțiva kilometri. Pentru toate există însă resurse, dacă voia lui Dumnezeu este asta. Peste 400 de persoane, copii și mame singure, dar și bătrâni care nu mai au pe nimeni sunt găzduiți de părintele Tănase.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button