adopţie

Narcisa Iorga: Procurorul Maria Pițurcă era și purtător de cuvânt la Parchetul din Craiova

Narcisa Iorga, fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a scrie pe Facebook:

„Nu știu dacă a mai sesizat cineva lucrul acesta, dar procuroarea luptătoare cu o fetiță de opt ani este și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Adică doamna este un om reprezentativ pentru instituție, priceput în tainele comunicării publice, care face față unor situații de criză, calm, dispus la dialog etc. Care are o relație bună cu presa, răspunde oricând jurnaliștilor la telefon, le dă informații pe surse pentru că are încredere în relația profesională cu ei, iar ei, unii dintre ei, o apără, la nevoie… ”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Unde a făcut dreptul Doamna Pițurcâ? E o adevărată „doamnă” când vrei sâ-ți sperii copilului spui că vine procuroarea, e totuși bunâ la ceva #i celebră! Pe copilul meu,dacă punea mâna așa, pânâ ajungea mascați la mine, ii zmjlgeam tot părul și i-i zburam ochelarii ăia,strâmbă a m-ai dat-o Dumnezeu pe pământurâtă ca #i sufletul ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button