adopţie

Nancy Reagan (6 iulie 1921 – 6 martie 2016), soția de lângă Președintele Ronald Reagan, a fost părăsită de tată și apoi adoptată

Nancy_Reagan

Ce șanse în viață are un copil care va fi părăsit de tată după naștere și va fi trimis de mamă la vârsta de doi ani să stea cu rudele, pentru că nu se putea ocupa de el?

Are toate șansele din lume, la fel cum orice copil are toate șansele din lume dacă este sprijinit. Viața lui Nancy Reagan, precum viața lui Steve Jobs, dat de părinți spre adopție pentru că nu își terminaseră studiile, precum viețile lui Celine Dion, Andreea Bocelli și Cristiano Ronaldo, toți trei fiind la un pas de a fi avortați,  arată că cele mai defavorabile împrejurări de la începutul vieții pot fi urmate de un parcurs ulterior de excepție.

Născută Anne Frances Robbins pe 6 iulie 1921, în New York, Nancy (așa i s-a spus de mică) a fost fiica actriței Edith Luckett și a lui Kenneth Robbins, un vânzător de mașini care și-a abandonat familia curând după nașterea fetiței.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mama ei s-a reîntors pe scenă când Nancy avea 2 ani și a trimis-o să trăiască la un unchi și o mătușă.

În 1929, pe când Nancy avea 8 ani, mama ei s-a căsătorit cu un neurochirurg din Chicago, Loyal Davis, care a adoptat-o pe Nancy și i-a dat numele lui de familie. Din acel moment, copilăria dificilă de până atunci a lui Nancy a devenit stabilă și fericită. Toată viața l-a descris pe Loyal Davis ca fiind adevăratul ei tată.

„Fără Nancy, nu ar fi fost niciun Guvernator Reagan și niciun Președinte Reagan” – astfel a sintetizat Michael K. Deaver, consilier și prieten apropiat al familiei Reagan, rolul uriaș al lui Nancy Reagan în cariera soțului ei.

Dumnezeu să-i odihnească!

800px-Photograph_of_Governor_Ronald_Reagan_Ron_Junior_Mrs._Reagan_and_Patti_Davis_-_NARA_-_198603-768x616


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button