avort

Moștenitorul averii Levi Strauss a promis 300.000 $ pentru un avort

Moștenitorul averii Levi Strauss a folosit minciuni, stimulente financiare și „intimidarea verbală și mentală” pentru a mă convinge să avortez copilul ce l-ar fi obligat să renunțe la vacanțele sale de schi și să se maturizeze”, susține fosta lui prietenă într-un nou proces.

Christina Helm, afirmă că avea 45 de ani atunci când a rămas însărcinată cu Daniel Haas, în iunie anul trecut, după o relație romantică de un an de zile.

„Când familia i-a cerut să rezolve „problema”, a făcut-o”, spune ea în documentele depuse în instanță. Chiar dacă „rezolvarea” consta în a-și minti prietena, iubita și mama copilului său nenăscut”.

La acel moment, susține Helm, Haas a folosit „intimidarea verbală și psihică”, sugerându-mi în mod ferm să folosesc”pilula de a doua zi”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce a intentat un proces de paternitate împotrivalui Haas, pe data de 6 septembrie anul trecut, Helm spune că acesta i-a promis 300.000 $ în cazul în care ea ar fi făcutun avort în săptămâna următoare. Ea afirmă că a fost reticentă față de acest lucru, realizând că ar putea fi ultima ei șansă de a avea un copil, dar, după ce în final a acceptat , susține că banii nu i-au fost plătiți.

„Adevărata și singura motivație a lui Haass a fost aceea de a se asigura că, indiferent de costuri, reclamantanu mai era însărcinată”, susține ea.

Helm cere cei 300.000 $ promisi, 7.500 $taxele de avocat, precum și daune punitive pentru o serie de infracțiuni, inclusiv cauzarea intenționată de stres emoțional.

Helm afirmă că Haasi-a cerut să avorteze deoareceștia că un copil i-ar aduce publicitate negativăprecum și „sfârșitul extinselor vacanțe de schi de la Lake Tahoe, a călătoriilor prelungite în America de Sud și ar fi pus în pericol statulfamiliei sale în comunitate.”

Levi Strauss, care a raportat venituri nete de 4.6 miliarde dolari în 2012, a sprijinit mult timp avortul la cerere. Compania a fost, de asemenea, în prim-planul luptei pentru redefinirea familiei. În această primăvară, Fundația Levi Strauss a sprijinit financiar un program al USAID, donând 11 milioane dolari pentru a instrui activiștii homosexuali din alte țări.

 În 2009, compania a inceput sa ofere blugi decorați cu „panglici albe pentru Egalitate„, un simbol care indică sprijinul pentru casatoriile homosexuale.
Traducere din LiveSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button