homosexualitate

Monica Macovei, Corina Crețu și Renate Weber s-au retras din Intergrupul PE LGBTI, care militează în favoarea minorităților sexuale

LGBT

Curierul Național, 30 decembrie 2014

Eurodeputatele Corina Crețu, Renate Weber și Monica Macovei s-au retras din intergrupul care militează pentru promovarea drepturilor persoanelor LGBTI (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersex) din Uniunea Europeană.

Ele au fost aspru criticate de reprezentanți ai societății civile pentru apartenența la acest grup, mai ales în ultimul an, după scandalurile generate de raporturile Lunacek sau Zuber în plenul Parlamentului European. De altfel, Corina Crețu este acum comisar european, iar Monica Macovei, fost candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, unde a obținut un scor mult peste așteptări, intenționează să-și creeze propriul partid.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai mult pe Curierul Național


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button