Marxism cultural

Ministrul polonez compară tratamentul aplicat de către opoziţie cu modul în care evreii erau trataţi de Goebbels

Piotr Glinski, ministrul polonez al Culturii a făcut o paralelă între tratamentul aplicat de către opoziție membrilor partidului conservator aflat la putere, cu modul în care evreii erau tratați de ministrul nazist al propagandei Joseph Goebbels, în timpul Holocaustului.

„Limbajul folosit împotriva partidului Lege și Justiție este de a exclude, anihila, dezumaniza și delegitimiza, așa cum evreii au fost tratați de Goebbels”.

Luna trecută, formațiunea Lege și Justiție a obținut cel mai mare număr de voturi în alegerile locale, însă a pierdut din primul tur primăria capitalei Varșovia.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button