libertate de conștiințăMarxism cultural

Din ciclul aberațiilor ideologiei de gen – O femeie din Marea Britanie, care se pretinde bărbat, solicită autorităților să fie recunoscută legal drept tatăl și nu mama copilului pe care l-a născut

Mutațiile suferite de societate în Marea Britanie în urma intoxicării cronice cu ideologia de gen tind să ia forme dintre cele mai surprinzătoare și halucinante. Aceste efecte extrem de nocive sunt din păcate serios amplificate de BBC. Cel mai mare și influent din mass media național din Marea Britanie, în toate formele sale – TV, radio, online – cu o reputație mondială având zeci de milioane de urmăritori în toată lumea, ale cărui producții (știri, reportaje, documentare, filme etc) sunt preluate de alte mii de mass-media de pe întreg mapamondul, BBC, finanțat de la bugetul de stat, se pare că se transformă, încet, dar sigur, într-o platformă de propagandă a ideologiei de gen. Cazul pe care îl vom prezenta pare la prima vedere amuzant și probabil ar trebui în mod normal să râdem, dacă implicațiile lui nu ar fi unele extrem de periculoase.

Recent, BBC a difuzat un documentar intitulat „Căluțul de mare: Tatăl care a născut”, unde este prezentată povestea lui Freddy McConnell, o femeie care se pretinde bărbat și care solicită autorităților să fie recunoscută drept tatăl și nu mama copilului pe care l-a născut. McConnell, activistă transgen, a născut în urmă cu 2 ani în urma unei inseminări cu spermă de la un donator. În actele medicale, McConnell apare, cum este și normal, drept mama copilului, însă aceasta nu este de acord și vrea ca oficial, în acte, să figureze drept tatăl copilului. Titlul documentarului vine de la faptul că în cazul căluțului de mare, masculul poartă într-un săculeț special icrele fecundate până la nașterea puilor, aceasta fiind una din puținele specii unde tatăl „dă naștere” puilor.

În documentar povestea lui McConnell este prezentată în așa fel, încât faptul de a nu i se recunoaște paternitatea asupra copilului pe care l-a născut este privit ca o mare nedreptate comisă de autorități. Acest lucru i-a servit de minune lui McConnell, care încearcă să se folosească de notorietatea și publicitatea pozitivă creată de documentarul BBC. Cu o înfățișare bărbătească, tunsoare scurtă, mustață și cioc, McConnell acordă interviu după interviu după difuzarea documentarului, în care vorbește despre marea „nedreptate” care i se face și cere modificarea „legilor care nu mai țin pasul cu societatea actuală în care există mai multe tipuri de familii și mai multe feluri în care familiile pot fi create.”

Pentru McConnell nu este destul faptul că cei din media i se adresează obedient cu pronumele masculin sau că întregul documentar, finanțat de banii contribuabililor se bazează pe premiza, falsă, că un bărbat a născut, acceptând astfel ideea că cineva chiar își poate schimba în realitate sexul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Științific vorbind, McConnell este femeie și indiferent câte operații va face sau câți hormoni i se vor administra, ADN-ul ei va rămâne cel al unei femei.

McConnell poate pretinde tot ceea ce dorește, dar ceea ce vrea de fapt este ca autoritățile să o recunoască în mod legal drept bărbat. De aceea a deschis acțiunea în instanță. Odată acest drept obținut, oricine care îl va contesta va putea fi acuzat și chiar judecat pentru discriminare, miile de cazuri demonstrând că Marea Britanie a luat-o deja pe această cale.  

Acest caz nu este despre persoane care se identifică în categoria LGBT și care doresc să li se permită să trăiască așa cum vor, indiferent de confuzia pe care le-o crează copiilor. În realitate, cazul McConnell este despre obligarea societății să accepte oficial, legal, opiniile și viziunile despre viață a celor LGBTQ+, indiferent pe ce se bazează acestea.

„Există o mulțime de bătălii pentru multe familii și părinți LGBTQ+ și asta trebuie să se schimbe. Este o luptă.”, a declarat McConnell la emisiunea This Morning. McConnell speră ca documentarul să înlăture barierele și să promoveze aberația că bărbații pot să nască.

În pofida faptului că McConnell cere în mod evident ca adevărurile fundamentale ale civilizației privind stabilirea sexului să fie „adaptate” la credința ei că „bărbații pot naște”, aceasta a vrut să pară timidă, chiar rezervată în interviul acordat spunând că „nu trebuie modificat totul pentru ea, ci doar trebuie creat puțin spațiu suplimentar și atunci va fi mai ușor din punct de vedere mental să fi însărcinat(ă)”. Deci, în opinia lui McConnell, a-i permite unei persoane, femeie din punct biologic, să se înregistreze în acte drept bărbat din punct de vedere biologic, confirmând astfel aberația că „bărbații pot naște”, reprezintă doar „puțin spațiu suplimentar”. Și dacă autoritățile vor decide să-i acorde lui McConnell acest „mic spațiu suplimentar” nu ne rămâne decât să ne imaginăm ceea ce va urma.

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button