opinii

Metodele bolșevice reînvie unde nu te aștepți: Acum, și la Oscaruri

de Cristina Popescu, Facebook

 

„Văzusem în urmă cu câteva zile această informație:

„Actorul Kevin Hart a renunţat la rolul de gazdă a ceremoniei galei Oscar 2019, după ce, în urma unor mesaje referitoare la homosexuali publicate pe conturile sale online în urmă cu mai mulţi ani, Academia Americană de Film i-a dat un ulimatum pentru a se scuza.

Întreaga situaţie a avut la bază glume făcute de Hart la adresa homosexualilor în timpul unor numere de stand up comedy în urmă cu 10 ani.Cristina Popescu: „Fac bolșevicii ce fac și tot la ce știu se întorc”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Unele mesaje au fost şterse joi, iar Kevin Hart a publicat un videoclip pe Instagram: „Echipa mea mi-a spus: «O, Doamne, Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit”, scrie News.ro.

După mai multe ore, Hart a revenit cu un alt video în care spunea că Academia Americană i-a dat un ultimatum: cere-ţi scuze sau găsim o nouă gazdă.

„Am decis să trec peste partea cu scuzele”, a spus actorul. „Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea”.

La mai puţin de două ore distanţă, Hart a anunţat printr-un mesaj publicat pe Twitter că renunţă la a prezenta gala şi a oferit scuzele pe care le dorea toată lumea: „Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou”.”

Recunoașteți tiparul? Fac bolșevicii ce fac și tot la ce știu se întorc:

– demascare
– expunere publică
– proces popular (linșaj public pe rețele)
– mărturisirea crimei anti-socialiste
– autocritică, regret și acceptarea sancțiunii”

 

Citește mai multe opinii de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button