libertate de conștiințăMarxism cultural

#merglacatedrala. Paul Gabriel Andrei, jurnalist: „Să ne bucurăm de singurul lucru construit cu ocazia Centenarului. La mulți ani, România!”

„Am fost acolo. Nu am stat mult, 10 minute, că lucrez astăzi. Nu am întrat, am privit de la distanță. Am vrut doar să iau pulsul străzii.

Acum câteva săptămâni rețeaua asta socială îmi amintea că în urmă cu numai 4 ani scriam o ditamai polologia. Susțineam atunci că e o mare greșeală construirea acestei catedrale. Veneam eu cu argumente, teorii și sincer vă spun, păream la fel de inteligent ca ăștia de azi. Eu așa mă credeam atunci. Dar știți cum e, important e ca după un timp să realizezi cum stă treaba și să îți vină mintea.

Vreau sa mai spun că am parcat destul de departe, zona era închisă pentru cei care nu locuiau în zonă. Cât am petrecut pe acolo am auzit vorbindu-se în engleză și, dacă nu mă înșel, rusă. De asemenea am văzut chinezi care făceau poze. Ceea ce înseamnă că deja e un monument important.

Să ne bucurăm de azi încolo de singurul lucru construit cu ocazia centenarului. La mulți ani, România”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button