sindrom Down

Melodia despre fiica cu Sindrom Down a unui cântereț amator de muzică country a strâns mii de vizualizări

Troy Griffith, un broker de împrumuturi ipotecare din comitatul Forsyth, statul american Georgia, este un mare iubitor de muzică country, care atunci când a combinat marea lui pasiune cu dragostea pentru fiica sa a reușit să emoționeze o mulțime de oameni. Troy a înregistrat piesa ”Ten by Twelve” („10 pe 12”), în care este vorba de fiica lui cu Sindrom Down. Piesa, compusă de Germain Brunet, a adunat deja mii de vizualizări.

Cântecul descrie bătăliile pe care a fost nevoită să le ducă încă de la naștere Lily, fiica lui Troy, începând cu cele 5 săptămâni pe care le-a petrecut în secția terapie intensivă neonatală luptându-se pentru viață. „Am vrut să împărtășesc lumii dragostea mea pentru Lily și să arăt prin ce trec în fiecare zi familiile cu nevoi speciale.”

Inițial, Troy a înregistrat melodia într-un mic studio, dar după ce a captat atenția publicului, piesa a fost produsă gratis la Studioul Blackbird din capitala muzicii country Nashville, care este deținut de superstarul country Martina McBride.
Cântecul „10 pe 12” spune povestea lui Lily, iar titlul se referă la măsura (10 pe 12 picioare, adică 3 pe 4 metri) a camerei de la terapie intensivă în care fiica lui Troy a dus lupta pentru a supraviețui în această lume. Apoi, de fiecare dată când Lily are de dus o bătălie, cum ar fi să facă față bullyingului din partea colegiilor de școală sau să depășească vreun obstacol specific celor cu Down, aceasta revine în „camera de luptă 10 pe 12 (3 pe 4)”.

Pe măsură ce cântecul a devenit tot mai popular, planurile lui Troy au devenit mai ambițioase și intenționează să folosească melodia la strângerea de fonduri pentru organizațiile care sprijină copiii cu nevoi speciale. Troy spune că „10 pe 12” este un omagiu nu numai pentru copiii cu Down, dar și pentru alți copii cu nevoi speciale cu ar fi cei cu autism sau cancer.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button