Marxism cultural

Medic britanic concediat pentru că a afirmat că sexul este dat de genetică și biologie

de Paul Bașotă, Facebook

Un medic britanic a fost concediat pentru că a afirmat că sexul este dat de genetică și biologie, și deci este determinat la naștere.

El a făcut afirmația la cursul pe care îl urma pentru a lucra ca consultant pentru Department for Work and Pensions – DWP. Ulterior, firma angajatoare l-a informat că la DWP trebuie să-i trateze pe clienți ca fiind de sexul pe care îl pretind ei, altfel putînd fi considerat vinovat de hărțuială în conformitate cu 2010 Equality Act, care spune că discriminarea unor persoane în funcție de “caracteristici protejate” cum este schimbarea de sex, este ilegală. Medicul a refuzat, și de aceea firma i-a reziliat contractul.

Medicul este baptist, tată a patru copii, medic din 1989.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button