teoria genului

Mărturii ale părinților de copii transgender (4): Legea nu-i permite fiicei mele să cumpere alcool, dar îi permite să ia testosteron și să-și taie sânii

La vârsta de șaptesprezece ani, după afundarea în rețeaua online Tumblr și după ce doi dintre cei mai buni și mai apropiați prieteni din liceu s-au declarat transgender, fiica noastră ne-a spus că este „într-adevăr un băiat”. Terapeutul ei a diagnosticat-o cu tulburare de spectru autist. A fost, de asemenea, foarte clar că vom „pierde orice control asupra medicalizării” ei de îndată ce va împlini optsprezece ani.

În calitate de angajat federal, nu am putut găsi nicio asigurare de sănătate care să NU acopere tratamentul hormonal ca „remediu” pentru disforia de gen [de fapt pentru tranziția la sexul opus – n.n.].

Fiica mea are acum douăzeci de ani, a fost pe testosteron timp de un an și a avut programare la o consultație pentru dublă mastectomie – toate acestea, chiar dacă ea nu poate cumpăra în mod legal o băutură alcoolică. Nu pot primi răspunsuri de la medici la întrebările și preocupările mele legate de riscurile acestor „tratamente”.

Nu primesc răspunsuri din partea profesioniștilor din domeniul sănătății mintale cu privire la adecvarea și justificarea acestui tratament… sau de ce fiica mea ar avea o soartă diferită de a altor tinere care au renunțat la „tranziție” după ce au luat hormoni ani de zile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să văd cum niște oameni îi permit fiicei mele să facă așa ceva fără nicio justificare medicală – cel puțin nu credeam aceasta posibil în Statele Unite.

Dar acum aceasta este realitatea noastră – o realitate pe care mass-media nu o prezintă deloc.

Citește mai multe Mărturii ale părinților de copii transgender

Sursa: Public Discourse

Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

VIDEO: Documentar ȘOC. Războiul împotriva copiilor: Scopul Educației Sexuale


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button