Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru Viață de la Berlin (16 septembrie 2017) va fi precedat de o conferință de bioetică (15 septembrie 2017)

Sâmbătă, 16 septembrie 2016, de la ora 13:00, în dreptul clădirii din Berlin a Reichstag-ului (clădirea în cre au loc lucrările camerei inferioare a Parlamentului Federal German), are loc cea de a opta ediție a Marșului pentru Viață Germania, care are ca temă apărarea drepturilor celor mai vulnerabili membri ai umanității: copiii nenăscuți și vârstnicii și bolnavi terminali.

Marșul pentru Viață de la Berlin 2017 a publicat o declarație care cere societății să respecte dreptul necondiționat la viață al tuturor persoanelor umane, indiferent de problemele cu care sunt diagnosticate in utero sau la final de viață și consideră că trebuie descurajat avortul selectiv pe bază de sex sau pe criterii de sănătate a copilului nenăscut. Mișcarea Marșul pentru Viață Germania propune înlocuirea practicii avortului cu dragostea și responsabilitatea, cere eliminarea finanțării publice a avortului, o informare mai bună și o implicare mai mare din partea cetățenilor și aplicarea principiului incluziunii sociale încă de la concepție, nu doar de la naștere, așa cum se întâmplă în prezent în cazul persoanelor cu dizabilități.

Particpanți din toate țările sunt invitați să se alăture Marșului. Mai multe detalii organizatorice se găsesc aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul va fi precedat, în ziua de 15 septembrie 2017, de o conferință de bioetică pe teme pro-viață. Pentru a participa și a beneficia de traducere simultană în limba engleză, contactați organizatorii. Mai multe informații aici.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button