Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2022 la Râmnicu Vâlcea

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marșul pentru viață 2022 de la Râmnicu Vâlcea a fost organizat sâmbătă, 26 martie 2022, de Centrul de informare și consiliere „Doamna Maria Brâncoveanu” al Arhiepiscopiei Râmnicului și de Asociația Tinerilor Ortodocși „Sf. Valentin”.

Evenimentul a debutat la Paraclisul Arhiepiscopal „Buna Vestire” și a continuat pe următorul traseu: Scuarul Mircea cel Bătrân – Bd. Tudor Vladimirescu – Calea lui Traian – Arhiepiscopia Râmnicului.

Printre activitățile organizate în Luna pentru viață 2022  de Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” se numără:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
  • Campania caritabilă „Sprijin pentru mame”, prin care sunt colectate scutece și lapte praf pentru a fi oferite mamelor care primesc ajutor din partea centrului;
  • Seminar pentru tineri: „Mame vulnerabile”, susținut de doamna Elena Rotomeza, psihoterapeut-integrativ;
  • Seminarul „Cum depășesc dependența emoțională? Lipsa de afecțiune. Efecte și soluții”, susținut de doamna psiholog Cristina Glonț;
  • Proiecție de film: „Alegerea lui Alison”;
  • Vizite la familii din comunitate;
  • Conferință cu Părintele Nicolae Tănase: „Copilul – dar al lui Dumnezeu pentru părinți”.

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button