Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2022 One Life Los Angeles: Continuăm cu speranță spre civilizația iubirii și vieții (FOTO, VIDEO)

de Redacția Stiripentruviata.ro

Tema Marșul pentru viață 2022 de la Los Angeles („One Life LA”), desfășurat sâmbătă, a fost „Forward in Hope” („Înaintăm în speranță”).

„OneLife LA (Marșul pentru viață din Los Angeles – n.ed.) ne amintește frumosul adevăr că suntem cu toții copii ai lui Dumnezeu și că fie care viață este sacră. Avansăm în speranță, în spiritul Marșului pentru viață, cu scopul de a crea o civilizație a iubirii care celebrează și protejează frumusețea și demnitatea vieții tuturor oamenilor”, a declarat Arhiepiscopul catolic de Los Angeles José Gomez, vorbind pe scena evenimentului.

Evenimentul este organizat anual, începând din 2015, de laicatul catolic din oraș.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button