Marşul pentru ViaţăUncategorized

Luna pentru viață 2022 a început la Chișinău cu flori pentru mămicile din maternitatea orașului

de Redacția Stiripentruviata.ro

Luna pentru viață 2022 a început la Chișinău cu o vizită a voluntarilor asociației Moldova pentru viață la maternitatea din oraș, unde au oferit flori și mărțișoare proaspetelor mămici, dar și personalului medical.

„Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul pe care îl dăruiți vieții!”, a scris pe Facebook Nadejda Usatîi, reprezentanta asociației care organizează Marșul pentru viață 2022 de la Chișinău.

Marșul pentru viață 2022 este un eveniment public de conștientizarea a valorii vieții umane începând de la concepție și a nevoii de sprijin pentru mamele în criză de sarcină care vor să-și nască copiii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață 2022, serie de manifestări pro-viață care se desfășoară anual pe tot parcursul lunii martie.

Anul acesta, organizatorii au ales data de 26 martie pentru desfășurarea marșurilor locale pentru viață. Tema marșului din acest an, comună în România și Republica Moldova, este „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button