familie

Liviu Dragnea: „O inițiativă semnată de atâtea milioane de români nu poate fi tratată fără importanță și eu susțin să ajungem la referendum”

Liviu Dragnea a declarat joi, 1 martie 2018:

Dacă sunteți corecți, așa cum sunteți întotdeauna, trebuie să le spuneți că nu din din cauza mea se întârzie lucrurile, ci pentru că acea lege a fost atacată la CCR de persoane importante, nu vreau să dau nume acum. Să le spun că eu susțin în continuare, cu toate că am înțeles că la Bruxelles eu sunt catalogat drept conservator pentru faptul că susțin o inițiativă semnată de milioane de români. Eu nu cedez. Eu nu spun să facem ceva împotriva unei minorități, indiferent despre care este vorba, ci, dimpotrivă, susțin parteneriatul civil, dar o inițiativă semnată de atâtea milioane de români nu poate fi tratată fără importanță și eu susțin să ajungem la referendum și toate piedicile instituționale puse, vom ajunge în așa fel încât să putem genera un referendum și atunci românii să se pronunțe. După ce se pronunță, atunci putem discuta, putem accepta toate criticile, dar dacă cumva românii se pronunță într-un fel care îi deranjează pe alții, atunci ce o să se spună, că poporul român e conservator?

Sursa: News.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button