familiereligie

Liderul Comunităţii Baptiste Timişoara: „Să ne unim în rugăciune şi post pentru o victorie clară la acest referendum“

Baptiştii din judeţul Timiş sunt chemaţi să participe la referendumul pentru redefinirea căsătoriei. Într-un comunicat de presă al Comunităţii Baptiste Timişoara, semnat de pastorul Samuel Tuţac, care este şi preşedinte al comunităţii, sunt prezentate motivele pentru care Biserica Baptistă crede că trebuie susţinut referendumul.

„În conformitate cu învăţatura Sfintei Scripturi şi a Mărturisirii de credinţă a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, noi credem şi mărturisim că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie. În calitate de cetăţeni ai României, credincioşii baptişti susţin ca ceea ce este deja lege în România să fie pus în Constituţie, în aşa fel încât Constituţia, fiind legea supremă, să protejeze această instituţie de bază a societăţii de acţiunile judecătorilor activişti care ar putea să schimbe această definiţie, de acţiunile organizaţiilor şi politicienilor care ar dori să schimbe legea”, se arată în comunicatul semnat de pastoul Tuţac, care îi îndeamnă pe credincioşii din Biserica Baptistă „să-şi încurajeze semenii să participe la referendum şi să voteze DA pentru gloria lui Dumnezeu şi viitorul naţiunii noastre”.

Pastorul Tuţac a declarat că la nivelul Alianţei Evanghelice din România, din care fac parte cultele baptist, penticostal şi creştin după evanghelie s-a decis ca ziua de joi, patru octombrie, să fie o zi de post şi de rugăciune. „Fiind conştienţi că ne aflăm într-o luptă spirituală, chemăm pe toţi credincioşii baptişti ca în zilele care au mai rămas până la referendum, să ne unim în rugăciune şi post pentru familie, pentru o victorie clară la acest referendum şi pentru ca Dumnezeu să aducă o vreme de trezire şi reformare spirituală în naţiunea noastră”, a mai arătat pastorul Tuţac.

Sursa: Adevarul.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button