avort

Liam Neeson m-a dezamăgit – la fel și Amnesty International / NU MAI SPRIJINIȚI AMNESTY INTERNATIONAL

amenstyli_meme_3567x188

 

CitizenGo a lansat în luna octombrie o petiție adresată Amnesty International, petiție prin care se cere oprirea campaniilor de promovare a avortului. Petiția a fost semnată de aproape 155.000 de persoane.

Semnează și tu petiția aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai jos, aveți textul tradus al petiției:

„Actorul Liam Neeson a lansat o reclamă pentru Amnesty International ce promovează cu nerușinare introducerea avortului în Irlanda. Intervenția actorului în viața morală și politică a Irlandei s-a manifestat în timp ce Amnesty își intensifică campania de a legaliza avortul în Irlanda și în jurul lumii.

Amnesty Internațional a fost fondată pentru a susține drepturile și libertatea prizonierilor de conștiință*. În ziua de azi, site-ul web al Amnesty afirma următoarele: „Prin cercetarea noastră detaliată și campaniile hotărâte contribuim la lupta împotriva abuzurilor asupra drepturilor omului în ]întreaga lumii. Îi aducem pe torționari în fața justiției. Schimbăm legile tiranice. Și eliberăm oamenii închiși doar pentru că și-au exprimat opinia.″

Însă, din păcate, nu asta e tot ce fac.

La ora actuală, Amnesty a devenit unul din susținătorii cei mai inveterați ai avortului la cerere.

Prin urmare, nicio persoană care dorește să apere cu-adevărat drepturile omului nu poate, cu conștiința împăcată, să fie un membru și să susțină Amnesty International prin timp sau bani.
Amnesty și-a pierdut credibilitatea morală printr-o deviere de la misiunea sa.

Prin promovarea avortului, Amnesty a dus la o diviziune chiar și-n rândul propriei comunități de membri, punând astfel în pericol susținerea din partea persoanelor de diferite naționalități, culturi și religii care împărtășesc un angajament consecvent pentru toate drepturile omului.

Timp de ani întregi, Amnesty a promovat avortul și a diminuat familia firească în aproape toate țările în care activează. Printre exemplele frapante se numără și:

– Amnesty a devenit unul din susținătorii cei mai aprigi și mai insistenți ai avortului la cerere în Irlanda. Sloganul numește avortul drept un „drept la sănătate″.

– Amnesty Internațional a lansat, de fapt, o campanile globală pentru promovarea avortului în întreaga lume, numită „Corpul meu, Drepturile mele″. Amnesty a mai condus campanii proeminente pro-avort în Mexic, El Salvador, Paraguay, Chile și Argentina și în multe alte țări.

– Din 55 de propuneri publice publicate de Comitetul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite, intervenția din partea Amnesty a fost una din doar două organizații care cereau că avortul să fie declarat că „drept al omului″. În propunerea lor, cei de la Amnesty spun că dreptul la viața nu se aplică „înainte de naștere″. Iar asta s-a petrecut în iunie 2015 !

– Amnesty Internațional e susținută de mulți oameni, care datorită muncii prestate în trecut, trăiesc acum sub impresia greșită că Amnesty promovează pur și simplu lucruri precum legea corectă, respectul pentru libertatea religioasă, oprirea torturii și eliberarea prizonierilor politici.

Deci acum îi rugăm pe toți cei care au făcut donații de bună credință la Amnesty International să nu mai susțină acest grup. Donațiile de acum către Amnesty International înseamnă sprijinirea

„Avortului Internațional″. Rugăm pe Amnesty să nu-și mai impună politica pro-avort în țări pro-viață cum ar fi Irlanda, El Salvador și Paraguay.

Amnesty: Atâta timp cât promovezi avortul, eu n-o să te susțin!

Către managerii și personalul de la Amnesty Internațional,

Amnesty Internațional era una din organizațiile non-guvernamentale de vază din întreaga lume. Deși nu se ocupă de fiecare aspect al drepturilor omului, organizația a întreprins multe în sprijinul prizonierilor politici și prizonierilor de conștiință din toată lumea. Totuși, schimbând politica în cadrul Amnesty spre promovarea avortului înseamnă că eu, precum și mulți alții, nu va mai pot susține organizația întrucât faceți campanii împotriva unui drept fundamental al omului, cel de a trăi.

Un aspect foarte problematic este încercarea Amnesty de a convinge țările pro-viață asupra avortului cum ar fi Irlanda, El Salvador, Mexic și Paraguay. Vă rugăm respectați-le cultura pentru viață care protejează mama și copilul și NU MAI impuneți avortul asupra țărilor pro-viață.

Din păcate Amnesty International a devenit o organizație pe care nimeni din cei care doresc să apere drepturile omului nu o mai poate susține în calitate de membru activ sau de donator, având în același timp conștiința împăcată..

Prin semnarea acestei petiții, declar solemn că, atâta timp cât nu se desființează aceste politici,nu voi mai sprijini Amnesty Internațional în vreun fel, și voi face tot ce-mi stă în putință ca să informez cât mai multe persoane de rolul vostru, cel de susținători ai avortului.

Semnează petiția aici.

Cu stimă și respect,
(Numele dvs)

* prizonier de conștiință = prisoner of conscience
termenul se poate referi la orice persoană încarcerată datorită rasei, orientării sexuale, religiei sau perspectivelor politice.

Traducere: Hemcinschi Flavia-Maria


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button