criza de sarcină

Însărcinată la facultate: Fiul meu nu mi-a distrus viața, ci mi-a pus-o pe alt făgaș. Ne-a învățat să ne gestionăm mai bine timpul și să ne iubim mai mult familia / Mărturii despre criza de sarcină #71

Eu și soțul meu am început să ieșim împreună din ziua în care am absolvit liceul. După două luni și-a făcut bagajele pentru a-și urma visul cu o bursă la o universitate din a cărei echipă de fotbal american urma să facă parte. Eu am început școala de golf pentru femei.

Amândoi aveam vise mari și eram mai hotărâți ca niciodată să ni le îndeplinim. Atunci am aflat că eu eram însărcinată cu un băiețel!

Familia și prietenii noștri au fost șocați, dar ne-au sprijinit cât au putut.

Am făcut amândoi totul pentru a ne păstra relația, am făcut planuri pentru copil și am mers în continuare la școală. Urma să fiu mămică în curând, dar eu am continuat să joc golf, am ajuns pe lista finală de studenți care se pregăteau să devină cadre sanitare, conduceam o organizație non-profit (ca fondator și președinte), eram lidera unui club la facultate și continuam să coordonez campaniile de donare de sânge aș Crucii Roșii la noi în campus.

Ne-am căsătorit când eram încă în facultate, iar el m-a sprijinit în toate activitățile de voluntariat pe care le făceam, adesea muncind alături de mine, în timp ce avea și un job cu normă întreagă și era și student. Am absolvit amândoi în mai 2017.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fiul meu nu mi-a distrus viața, ci ne-a pus-o pe un alt făgaș și ne-a luminat-o.

Ne-a învățat să ne gestionăm mai bine timpul și să ne iubim mai mult familia. Fiul nostru ne-a învățat mai multe decât puteam să ne imaginăm. De la doi studenți egoiști, am ajuns să ne croim drum prin viață ca părinți altruiști care-și gestionează timpul în funcție de o minunată persoană umană.

Ne-am mutat la Boston la o lună după absolvire. Aici merg la Facultatea de Medicină Dentară a Universității Tufts după ce am absolvit școala de biologie, iar soțul meu lucrează în industria imobiliară, după ce a absolvit Școala de Afaceri Kelley.

Fiul nostru este și cel mai bun prieten al nostru. Familia noastră este o echipă. Dacă a existat vreodată o cauză a succesului nostru, acasta nu poate fi decât băiatul nostru.

Acasta nu e o poveste de succes, ci o poveste despre viață. Iar dacă este viață, totul este posibil.

Sursa: Savethestorks.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button