Marxism cultural

În Worms, o fată germană de 21 de ani a fost omorâtă în casa părintească în care locuia, de către prietenul tunisian

de Paul Bașotă, Facebook

„În Worms, o fată germană de 21 de ani a fost omorâtă în casa părintească în care locuia, de către prietenul tunisian, care a înjunghiat-o de peste 10 ori.

Primarul SPD din Worms a cerut prompt “măsură” în relatări, “pentru ca fapta să nu fie folosită de populiștii de dreapta în scopuri politice”.

Presa locală a titrat: “Un bărbat și-a ucis prietena de 21 de ani – femeie ucisă în Worms”. Presa națională aproape ignoră știrea.

Exact ca în manualul nescris al industriei azilului, ucigașul musulman a făcut scandal în arest, prilej pentru procurorii să ordone imediat o examinare psihologică.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ca de obicei, făptașul are un cazier bogat la poliție, și ar fi trebuit să fie expulzat chiar cu două zile înainte – acum nu se mai poate, căci… trebuie judecat.

Pe mediile sociale, cei care plîng victima sînt insultați și denunțați. Cum este și jurnalista Birgit Kelle, originară din Cisnădie, denunțată pentru un tweet din 7 martie: “Cerere de azil, cazier lung, închisoare, permis de ședere anulat, dispărut, ucis prietena, ar fi trebuit expulzat de luni. Asta dacă caută cineva teme pentru mîine, cînd e ziua internațională a femeii”.

Sute de persoane au luat parte la un marș de doliu organizat de familia și prietenii victimei, încheiat cu depuneri de flori și candele la locuința unde a fost omorîtă. A apărut și primarul, care a fost huiduit.

La biserica unde s-a ținut o slujbă în memoria victimei, un alt “bărbat” s-a ridicat în fața altarului, a ridicat mîinile și a strigat “alahu akbar”. Lumea a ieșit în panică din biserică. Postul SWR se întreabă dacă-i vorba de “un bărbat rătăcit sau de o glumă”. “Bărbatul” a fost inițial arestat, ulterior pus în libertate.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button