familie

În timp ce și România a intrat în logica răpirii de copii, Finlanda continuă să îi despartă pe Camelia Smicală și copiii ei

Mihai și Maria Smicală au petrecut un nou sfârșit de săptămână de vis alături de mama lor. Aceasta nu le curmă suferința despărțirii în restul timpului. De aceea, Camelia Smicală numește aceste întâlniri Heaven in Hell, adică o rază de rai în iadul separării nedrepte. Reluăm mai jos filmarea din 2015 în care executorii judecătorești, încălcând legea, îi ridică pe copiii Cameliei Smicală din casa mamei. Asemănările sunt flagrante cu cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, răpită recent, de un procuror român însoțit de mascați, din casa părinților sociali. Camelia Smicală a anunțat demult că practicile injuste în materie de protecția copilului vor fi importate și în România. Urmează și la noi, ca și „afară”, o etatizare agresivă a copiilor, similară Barnevernetului norvegian sau corupției din sistemul finlandez?

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button