familievalorile familiei

Îi datorează Sfintei Parascheva zâmbetul și bucuria de a fi mamă

de Anda Elena Pintilie, Doxologia.ro

Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru rugăciunile și ajutorul sfinților. Îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a îndrumat pașii spre Cuvioasa Parascheva. Îi mulțumește cu tot sufletul Lui și Sfintei – care i-a fost un bun mesager al lacrimilor și al rugăminților.

„Cu adevărat merită să mă întorc an de an aici, la hram. Am venit prima dată acum patru ani (în 2014). Să mă rog așa, în general, dar și pentru mine, în mod special – pentru că-mi doream să rămân însărcinată și nu reușeam. Luna asta am venit la ea, cum ar veni, și peste două luni am aflat că sunt însărcinată! De atunci mă întorc mereu și stau la rând cu tot cu fetița mea, pentru a-i mulțumi!”, povestește Denisa din Tecuci.

Bucuria ei de mamă a fost umbrită, la început, de niște probleme medicale – însă credința i-a rămas neștirbită.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„După ce am născut-o pe Maya Ștefania, ni s-a zis că ar avea o problemă la inimioară, un suflu. N-am încetat să ne rugăm la Cuvioasa Parascheva, să aibă grijă de ea. Anul acesta medicii au spus că problema s-a rezolvat și suntem foarte bucuroși”, a mărturisit Denisa.

Ar fi putut intra în față la închinare, așa cum procedează și alți părinți cu pruncuții lor. Crede, însă, că jertfa ei de câteva ore e necesară – măcar atât poate face pentru toată dragostea și pentru toată bucuria pe care le trăiește.

(Mărturie de la Hramul Sfintei Parascheva – Iași, 2018)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button