avortlibertate de conștiință

Hollywood-ul promovează avortul deoarece industria de divertisment dorește sex fără consecințe

Hollywood-ul nu mai este de mult timp pe aceeași lungime de undă cu majoritatea americanilor, acesta fiind unul dintre motivele pentru care puțini aleg să mai urmărească concursul anual de auto-felicitare numit Premiile Oscar.

Dacă există o chestiune care desparte Hollywood-ul de restul țării, aceasta este avortul. Nu este greu să înțelegi de ce: cei care lucrează în industria de divertisment doresc sex fără consecințe, pentru că asta înseamnă ca nu vor mai apărea copii (și nici boli cu transmitere sexuală). De aceea sunt atât de pasionați de susținerea avortului. Astfel s-ar explica reacțiile și declarațiile  Hollywood-ului în legătură cu legile recente care restricționează avortul, mai ales în privința statului american Georgia. În frunte cu CEO-ul companiei Disney, Bob Iger, „marii gânditori” ai Hollywoodului s-au aliniat, toți având același scop. Netflix, WarnerMedia, CBS, Showtime, NBCUniversal, AMC Networks, Sony Pictures, STX și Viacom au declarat că e posibil să-și facă bagajele și să părăseasă Georgia dacă proiectul de lege devine lege.

În prezent, aceștia beneficiază de stimulente fiscale generoase pentru a produce filme acolo.

Ceea ce face ca această problemă să fie plină de ironie este faptul că Hollywood-ul contribuie puternic la una dintre cauzele profunde ale avortului: promiscuitatea. În special, conținutul sexual al producțiilor Hollywoodiene – care au erotizat cultura timp de zeci de ani – contribuie la crearea unui mediu în care bărbații și femeile sunt mai predispuși la a nu mai fi cumpătați în comportamentul lor sexual. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă Hollywood-ul ar încetat să mai producă atâtea filme cu tentă sexuală și ar decide să lanseze o campanie educațională anti-promiscuitate? Aceasta ar putea duce la schimbări de comportament, dintre care una ar fi o scădere a inconștienței sexuale, ceea ce ar putea diminua necesitatea opțiunii de a face avort.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Bob Iger, și colegii săi de la Hollywood, știu ce se întâmplă, dar nu doresc să facă nimic în legătură cu acest lucru. În schimb, se mulțumesc să declare război împotriva Georgiei.

Sursă: lifenews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button