avort

Grup georgian de inițiativă pentru construirea unei biserici, format din femei post-abortive și medici care au făcut avorturi

254198-georgia

NewsGeorgia.ge, Tbilisi, 12 decembrie 2016

În Georgia, un grup de femei post-abortive și doctori care au făcut avorturi s-au organizat cu scopul de a construi o biserică în semn de pocăință.

Patriarhul Georgiei, Ilia al II-lea, s-a întâlnit cu grupul de inițiativă și le-a dat binecuvântare pentru a-și atinge scopul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 2012, 40.000 de avorturi au fost înregistrate oficial în Georgia. În 2014, numărul de avorturi a scăzut la 33 mii.

Potrivit Serviciului Național de Statistică al Georgiei „Geostat”, în 2015, în Georgia s-au născut 59.249 de copii, numărul băieților fiind cu 9% mai mare decât al fetelor. Rata natalității continuă să se afle în scădere în Georgia.

Citește și Cum se pot sărbători copiii și bucuria vieții: Patriarhul Ilia al II-lea al Georgiei a botezat peste 27.300 de copii până acum


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button