avort

Gata cu minciunile! Un nou videoclip irlandez arată că avortul nu salvează niciodată viața mamei


Niamh Ui Bhriain
23 octombrie 2012 (Life Institute)


„Avortul nu este necesar pentru a trata cancerul. De fapt, nu este necesar pentru tratarea nici unei probleme medicale care apare în timpul sarcinii”. Acestea sunt cuvintele de început ale unui influent și important mesaj video produs recent de Life Institute, care aduce o veste bună atât pentru mame, cât și pentru copii.

Vestea bună a fost confirmată de specialiștii în medicină și este rezultatul experienței irlandeze în îngrijirea maternală. Adevărul demonstrabil, sigur și verificabil este acela că avortul nu este necesar ca să se salveze viața mamei. Unicul scop al avortului este să omoare copilul.

În lunile care vor urma, ne propunem să transmitem acest mesaj către sute de mii de oameni printr-o campanie care va schimba mentalități. Cei care au răspândit avortul în Irlanda timp de 30 de ani produc astăzi panică prin promovarea necesității așa-zisului „avort salvator de vieți”. Acum dovezile arată că această sintagmă este o minciună.
În mai puțin de 90 de secunde, mesajul nostru video adună în mod clar și succint toate faptele care dovedesc că avortul nu este în niciun caz necesar din punct de vedere medical și că femeile irlandeze nu trebuie să recurgă la avort ca să-și salveze viețile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acest mesaj garantează o înțelegere nouă și mai extinsă a acestei probleme critice. Utilizează un limbaj percutant și concis, precum și imagini, ca să arate că avortul nu este niciodată necesar și că mărturiile experților de top din medicină vin în sprijinul acestei pricini.

Institutul Doctorilor Obstetricieni și Ginecologi din Irlanda a depus deja mărturie că tratamentul medical în caz de sarcină extrauterină, cancer, toxemie sau alte afecțiuni apărute pe perioada sarcinii nu este considerat avort, din moment ce nu există nici o intenție de a vătăma copilul nenăscut.

Un studiu medical foarte important a demonstrat statistic că în cazul apariției vreunei afecțiuni medicale pe perioada de graviditate, femeilor irlandeze nu le este refuzat niciodată tratamentul medical în Irlanda, în ciuda interdicției la avort care există în această țară.
Mesajul mai face apel la toleranță zero în ceea ce privește dezinformarea femeilor – pentru că acelora care promovează avortul li s-a permis prea mult timp să mintă, să producă panică  și să prezinte cum vor ei această problemă. Dezinformarea ia sfârșit acum.

Site-ul web The Life Institute conține o mulțime de informații despre problemele aduse în discuție și cititorii sunt rugați să-l viziteze pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă. Aici pot să citească mărturia profesorului John Bonnar, în calitate de expert în fața unei comisii parlamentare:

”Niciunui medic obstretician nu i-ar trece prin cap ideea că intervențiile care se fac în caz de toxemie gravidică, cancer de col uterin sau sarcină extrauterină sunt avorturi. Din punctul de vedere al medicului, ele nu sunt avorturi, ci tratamente medicale esențiale pentru salvarea vieții mamei.

De asemenea, sunt disponibile și concluziile unui major simpozion internațional privind sănătatea mamelor ținut anul acesta la Dublin. La această conferință, o comisie formată din experți cunoscuți în domeniu a emis Declarația de la Dublin, care precizează următoarele:

„În calitate de medici practicieni și cercetători experimentați în obstetrică și ginecologie, susținem că avortul nemijlocit – adică distrugerea cu intenție a copilului nenăscut în vederea opririi sarcinii – nu este necesar din punct de vedere medical pentru a salva viața femeii”.

A sosit vremea ca adevărul să se facă auzit. Campania va aduce o schimbare de mentalitate și un nou nivel de înțelegere a acestei probleme-cheie, pe care nici adepții avortului, și nici politicienii nu o vor putea submina.

Este esențial să ajungem la acest nivel de înțelegere acum, când așa-zisul „grup de experți” – plin de apărători ai avortului – se pregătește să înainteze un raport guvernului irlandez. Odată cu elaborarea acestui raport ne putem aștepta ca manipulările  și minciunile legate de „avortul care salvează vieți” să reînceapă. Acum însă lumea nu va mai fi înșelată.

După ce au fost informați, oamenii nu vor mai tolera teorii care încearcă să reconsidere drept avorturi tratamente medicale legitime, și nici legislația care urmărește să deschidă larg ușa avortului la cerere în Irlanda.

În schimb, oamenii vor ști asta: experții s-au pronunțat; există probe; și ca să protejăm mamele și copii, trebuie să menținem o Irlandă fără avort.


Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button