Marşul pentru Viaţă

Grup de motocicliști pentru viață organizează un marș în sprijinul femeilor în criză de sarcină

Un grup de motocicliști din orașul New York vor organiza un marș pentru viață în sprijinul femeilor aflate în criză de sarcină. Ride 2 Life (Cu mototorul pentru viață) intenționează ca pe 24 august să meargă cu motocicletele până în Albany, capitala statului New York. Acțiunea este un protest împotriva legii criminale adoptată în luna februarie în statul New York, care permite avortul până în momentul nașterii. În același timp, bikerii pro-viață vor să crească gradul de conștientizare privind sprijinul de care mamele aflate în criză de sarcină pot beneficia, dar și să stimuleze persoanele pro-viață să se implice în sprijinirea femeilor aflate în această situație.

„Poate că unii vor face pasul spre a deveni părinți sociali sau adoptivi. Alții ar putea sprijini mamele cu îngrijirea prenatală, să le găsească o locuință sau să le ajute cu orice ar mai avea acestea.”, spune pastorul Jeff Giampa, unul din organizatorii acțiunii, care speră că „inițiativa bikerilor entuziaști pro-viață să fie un prim pas în a deveni activi pentru o cauză”.

„Scopul nostru este acela de a elibera și emancipa mamele care cred că nu mai au altă soluție decât aceea de a pune capăt vieții copiilor lor nenăscuți și să încurajăm comunitățile să le ajute să aleagă să devină mame sau să ofere darul de a fi părinte celor care și-l doresc”, așa este este defintă misiunea Ride 2 Life pe website-ul organizației al cărei motto este „Pro-libertate, Pro-femeie, Pro-viață”.

Sursă: LiveAction

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button