Marşul pentru Viaţă

Peste 50.000 de participanți la Marșul pentru viață din San Francisco 2015

e1

LifeSiteNews.com, 28 ianuarie 2015

Sâmbătă, 28 ianuarie 2015, a avut loc la San Francisco cea de a unsprezecea ediție a Marșului pentru Viață al Coastei de Vest. La eveniment au participat peste 50.000 de susținători ai vieții.

Mitingul  a început în jurul prânzului și a avut printre vorbitori pe ambasadorului Vaticanului în Statele Unite, Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, precum și pe reverendul Clenard Childress. Julia Holcomb și-a împărtășit povestea avortului ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După miting, cei 50.000 de participanți s-au îndreptat spre Market Square, pe un fond de voie bună, rugăciune și muzică. Pașnicii protestări au mers pe jos o jumătate de milă, întâmpinând doar o opoziție neînsemnată.

Tânăra Rebeca Buell s-a alăturat Marșului și ne-a împărtășit povestea ei. După ce a avut primul copil la vârsta de 17 ani, Rebeca a trebuit să lucreze din greu pentru a termina liceul și a fi în același timp mamă. Un an mai târziu, când a rămas din nou însărcinată, ea a simțit că putea să piardă totul, inclusiv să fie dată afară din casa părinților ei. Trebuia deci să aleagă între bunăstarea fiului ei în vârstă de un an și copilul ei nenăscut. Disperată, Rebeca a alergat la o clinică de avort. Ea ne-a împărtășit cum a regretat imediat decizia ei și a căutat să schimbe situația, apelând la serviciile organizației Culture of Life Family Services din San Diego.

Rebeca este acum mama unui alt copilaș. Ea a subliniat că avortul nu este singura opțiune. Mesajul ei de speranță i-a stimulat pe participanții la Marș, în timp ce își făceau drum spre Market Square.

Ce nu a fost spus în cuvinte, a fost comunicat prin pancarte, cum ar fi: „Eu sunt Generația Pro-viață”, „Toți suntem persoane” și „O treime din generația noastră a fost ucisă prin avort”. Pe cerul albastru se vedeau puncte de culoare galbenă, baloane, pe care se putea citi: „Viață”.

e2

e3

e4

e5

e6

e7

e8

e10

e9

Traducere: Alina Ilie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button