adopţie

Greu, dar nu imposibil. La mulți ani, Românilor!

În 1818, cu o sută de ani înainte de 1918, cine se gândea că va exista o zi de 1 decembrie 1918, în care provinciile românești se vor uni? În 1818, românii trăiau în 5 state diferite, dintre care trei erau imperii.

Lucrurile grele sunt posibil de înfăptuit dacă sunt îndeplinite două condiții: să fie firești și să existe oameni care să se lupte suficient de mult.

Reunirea românilor într-un singur stat este firească și pentru Unirea din 1918 s-au luptat până la biruință. În Primul Război Mondial au murit circa 1.000.000 de români. Pe jertfa lor s-a înfăptuit Unirea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tema de astăzi a Campaniei de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro este adopția. Nu este ușor să fii adoptat, nu este ușor să adopți – copii și părinți trebuie să se lupte cu frustrări, prejudecăți, neputințe. Dar pentru că este firesc ca dragostea să unească și pentru că părinți si copii se luptă pentru a realiza o familie, majoritatea adopțiilor reușesc.

Suntem la jumătatea campaniei si nu am primit încă nicio donație. Campania anterioară, Țara are nevoie de voi și de știrile pentru viață!, a durat 7 zile și în urma ei nu am primit nici o donație, dar au venit 4 traducători voluntari.

Sperăm ca acum să primim si sprijin financiar. Daca nu va fi așa, nu vom deznădăjdui, știind că ceea ce încercăm să facem este să aducem cititorilor noștri firescul, marginalizat în alte canale media, și că uneori drumul este mai lung și mai greu decât am dori noi, dar, fiind drumul adevărului, duce la victorie.

La mulți ani, România, la mulți ani români din dreapta si din stânga Prutului, din nordul Bucovinei si din diaspora! Prețuiți viața, apărați-o și viu va fi sufletul nostru!

Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro se desfășoară între 26 noiembrie și 6 decembrie.

Donațiile se pot face în conturile:

Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Iată câteva dintre cele mai vizionate articolele publicate pe saitul nostru, având ca tematică adopția:

  „Alege viața! Alege adopția!”: Mărturii emoționante de la Marșul pentru Viață ale copiilor adoptați și părinților acestora

  Jim Caviezel, interpretul rolului lui Iisus din „Patimile lui Iisus”, a adoptat doi copii cu dizabilități. Cum i-a schimbat acest lucru viața

  Un vietnamez a adoptat mai mult de 50 de copii nedoriți pentru a-i salva de la avort

  Interviu cu capul unei familii care numără zeci de membri: „Te costă să ai copii, dar este cel mai important lucru pe termen lung”

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button