opinii

Gabriel Popa: Mii de copii au murit ca să se nască în eprubetă cei 241 de copii finanțați de Gabriela Firea

de Gabriel Popa, Facebook

Gabi Firea ne anunță că e „happy” deoarece s-a născut cel de-al 241-lea copil din programul de fertilizare in vitro (FIV) pe care îl finanțează din banii primăriei.

Gabi Firea nu ne zice însă și câți copii au fost distruși, ca să se nască acești 241 de copii. Că la fiecare copil născut, sunt distruși câteva zeci de embrioni viabili. Adică viitori copii. Că nu-i nici o diferență între ăia care sunt purtați până la termen și cei care sunt distruși, e doar arbitrariul medicului care se joacă de-a demiurgul. Atunci când nu sunt direct avortați o parte din copii în pântecele mamei, dacă sarcina are prea mulți embrioni sau dacă unii nu corespund cu așteptările părinților. Pe principiul vrem doar doi băieți, ucideți fetițele.

Ce nu ne mai spune Gabi Firea e că există alte metode pentru tratarea infertilității. Mai sănătoase (inclusiv pentru mame) și mai… morale. Și că nu era nevoie să bage banii în FIV, un procedeu neetic și cu multe efecte colaterale nocive și pentru mame, și pentru femeile terțe care donează ovulele, ca să nu mai zic de sufletele celor care se joacă cu așa ceva.

Ce nu ne mai spune iarăși Gabi Firea este și cine e în spatele „carității” pe care o afișează ea pe Facebook. Cine câștigă de pe urma afacerii cu vieți omenești, finanțată abundent (6 milioane de euro doar pentru acest an) din banii primăriei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button