avortmiracolul vieţii

Fotografia unui bebeluș avortat la trei luni îl salvează pe altul de la avort

babynoah

de Steven Ertelt

 Pe 20 februarie 2014, site-ul pentru viață LifeNews.com a prezentat povestea lui Baby Noah, care a murit în urma unui avort spontan. Imaginea micuțului Noah (Noe) a devenit virală pe Internet. Mama micuțului, Lara, i-a pus numele Noah, care înseamnă „odihnă” și „pace.”

Kristen Benfield a dat și ea Share la imaginea micuțului Noah, care și-a pierdut viața înainte de a apuca să vadă lumina zilei. Iar acest lucru simplu i-a dat șansa la viață altui copil, care altfel ar fi fost ucis prin avort.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce Kristen a dat Share pe Facebook, a primit un mesaj de la o femeie care se numea tot Lara și care chiar zilele acelea se gândea să facă avort: „Nu mai știu exact cum ne-am cunoscut și am ajuns prietene pe Facebook, dar vreau să-ți spun că articolul pe care l-ai pus și fotografia fătului de trei luni au avut un efect profund asupra mea în actuala situație. Mulțumesc… Să știi că postarea ta mi-a schimbat perspectiva. Mulțumesc, fată, cum nici nu știi”.

Kristen le-a declarat celor de la LifeNews că era în al nouălea cer să știe că a jucat un rol în salvarea unui copilaș de la avort: „Am primit mesajul în seara în care am postat pe Facebook fotografia cu bebelușul scump al Larei, iar micul Noah a schimbat gândirea cuiva și cel mai probabil a salvat și o viață”.

Povestea e cu atât mai emoționantă pentru Kristen cu cât la început ea nu a reușit să dea Share și la fotografie. A trebuit să șteargă postarea inițială și a reușit să publice pe pagina ei și fotografia copilașului care a făcut o impresie atât de puternică asupra celeilalte Lara.

„Ascunse sunt căile Domnului! M-am simți obligată să fac cunoscută povestea lui Noah și fotografia lui frumoasă. Chiar am dat Share de două ori. Prima dată nu se vedea fotografia”, a mai declarat ea pentru LifeNews. „Pur și simplu am știut că trebuia să fie văzut, așa că am șters postarea inițială și am dat Share astfel încât să se vadă și imaginea. Sunt atât de recunoscătoare pentru munca celor de la LifeNews.com! Și numai o viață dacă salvezi, contează enorm!”

Sursa: LifeNews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button