Marşul pentru Viaţă

FOTO: La Marșul pentru viață 2024 de la Oradea au participat liderii tuturor cultelor din oraș

de Redacția Stiripentruviata.ro

Liderii tuturor cultelor din Oradea au fost prezenți la Marșul pentru viață desfășurat sâmbătă, 23 martie, în acest oraș.

Liderii tuturor cultelor din oraș au participat la Marșul pentru viață de la Oradea sâmbătă, 23 martie 2024. Foto: Eugen Ivuț

Evenimentul a debutat cu o adunare publică în Piața Unirii, urmată de marșul propriu-zis pe traseul: Piața Unirii, Calea Republicii până la Magazinul Crișul.

Corul de copii a Bisericii Penticostale Speranța Oradea a susținut un scurt recital la Marșul pentru viață de la Oradea sâmbătă, 23 martie 2024. Foto: Eugen Ivuț

„Desfășurat atât la nivel național cât și internațional, Marșul pentru viață urmărește conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii, care să trăiască și să aibă o viață frumoasă și fericită”, au transmis reprezentanții Asociației Părinți pentru Ora de Religie – filiala Bihor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Așadar urmărim să construim împreună o cultură a sprijinului față de femeia însărcinată, a celebrării valorii infinite și a demnității fiecărei persoane umane din primul moment al existenței ei.”

„Construim împreună o cultură a empatiei și decenței, în care femeile însărcinate să poată împărtăși cu cei din jur, cu încredere și fără teamă, stările și problemele cu care se confruntă. Construim împreună o cultură a contribuției pentru o lume mai sigură și mai demnă. Construim comunități de sprijin”, au mai transmis organizatorii.

Tema din acest an a Marșului pentru viață România și Republica Moldova este „Construim împreună pentru viață”. În weekendul 23-24 martie mai au loc marșuri pentru viață în localități din județele Bacău, Maramureș și Suceava.

Foto: Parohia Sf. Arh. Mihail și Gavriil
Foto: Parohia Sf. Arh. Mihail și Gavriil


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button