opiniitrafic de persoane

Prin aceste reclamații, organizațiile feministe nu fac decât să confirme acuzația că sunt „fiicele lui Hillary și nepoatele lui Stalin”

de Gabriel Popa, Facebook

Criticul de artă Pavel Șușară și regizorul Bogdan Budeș sunt reclamați la CNCD de niște organizații feministe deoarece au scris pe Facebook că nici o activistă feministă sau organizație feministă nu au luat atitudine în fața nepăsării polițiștilor față de copila violată, plină de sânge pe stradă, din Galați.

Ei au spus că singurul lucru la care se pricep organizațiile feministe este să vâneze peste tot infractori ai corectitudinii politice și să facă reclamație la poliția gândirii – CNCD. Postările erau destul de „colorate” ca limbaj – lucru explicabil, parțial, prin faptul că erau scrise într-un moment cu o puternică încărcătură emoțională, față de un caz revoltător.

Nu sunt de acord cu virulența discursivă, mai ales când este gratuită. Însă în acest caz, prin aceste reclamații, organizațiile feministe mi se pare că nu fac decât să confirme ceea ce scriau Pavel Șușară și Bogdan Budeș. Și să arate că sunt cu adevărat „fiicele lui Hillary și nepoatele lui Stalin.”

(dacă se gândesc să mă reclame și pe mine la CNCD Filia și compania, le voi întreba și eu mai insistent cum de au tăcut și tac atât de asurzitor din gură față de cazul din Galați, dar și față de suferința miilor de victime din România ale rețelelor de prostituție și ale traficului de carne vie.)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button