opinii

Fanteziile LGBT și noile cuceriri ale marketingului: Copilul cu două mame purtătoare

de Gabriel Popa, Facebook

„De la „persoane transgender” care pretind de la stat „utere pe gratis” până la experimente pentru conceperea unor copii care au doi tați sau două mame – milioane de dolari sunt cheltuiți pentru ca fanteziile LGBT să devină realitate. Mai nou, două lesbiene, Ashleigh și Bliss Culter, au făcut, se pare, „istorie medicală” dând naștere unui copil pe care l-au purtat amândouă (!). Procedura se numește, eufemistic-ezoteric, Effortless Reciprocal In Vitro Fertilization. Ea presupune că un ovul și un seprmatozoid sunt introduși într-un dispozitiv numit „o capsulă INVOcell”. Apoi capsula e introdusă în vaginul uneia dintre femei (în cazul nostru, Bliss) – aici se formează embrionii. Apoi o parte dintre embrioni sunt congelați, și o altă parte sunt introduși în vaginul celeilalte femei (în cazul nostru, Ashleigh). Apoi o altă parte dintre embrioni sunt distruși, pentru a evita o sarcină multiplă. La sfârșitul acestei proceduri demne de Minunata Lume Nouă, s-a născut un băiat, Stetson Coulter, aplaudat drept o nouă cucerire a științei.

Unii spun că este doar o nouă cucerire a marketingului – embrionii umani și copiii umani sunt transformați în mărfuri, sunt vânduți și cumpărați de specialiști care deservesc minorități sexuale. Minorități care caută să se sustragă ordinii naturale. În congelator, între timp, așteaptă frații biologici ai lui Stetson Coulter. Frați pentru care cele două lesbiene au plătit, dar care vor aștepta, probabil, mult și bine, până când vor fi distruși. Deoarece, nu-i așa, ei nu merită o șansă la viață, în afara congelatorului.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button