teoria genului

„Familia” viitorului este acum aici… pardon, în Anglia: Un tată care va fi mamă, o mamă care va fi tată și un băiat care nu se știe ce va fi

În Anglia, o familie (?) formată din două persoane de sex opus, dar cu identitate de gen „fluidă” se pregătește pentru transformarea totală. Soții Louise și Nikki Draven vor face fiecare operații de schimbare a sexului.

Star Cloud, băiețelul lor în vârstă de cinci ani, a avut părul lung, dar a decis să se tundă. La școală poartă uniformă de băiat, dar i se permite să utilizeze „accesorii” (?). Acasă „este liber să se machieze, să-și facă unghiile, să poarte haine de băiat sau de fată și să se joace cu păpușile”, informează cotidianul The Mirror.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button