trafic de persoane

Familia Luizei Melencu crede că DIICOT îi acoperă pe americanii de la Deveselu. Iohannis cere demisia șefului DIICOT

După ce a fost amendată cu o sumă exorbitantă și i s-au trimis mascații acasă pentru a o obliga să ofere noi probe biologice, mama Luizei Melencu s-a dus la sediul IGPR din București pentru a oferi probele.

Femeia era reticentă cu privire la aceasta, deoarece atât ea, cât și tatăl și sora ei sunt convinți că probele nu vor fi folosite onest, ci pentru a mușamaliza cazul, pretinzând că s-ar fi găsit un cadavru care ar fi al Luizei. Atât ea, cât și cunoscuții și familia Alexandrei Măceșanu sunt convinși că Alexandra și Luiza, care au dispărut amândouă la Caracal, trecând prin mâinile lui Dincă, au fost traficate în afara țării.

Mătișa Luizei, Cătălina Iordache, a spus, citată de Stiripesurse.ro:

„Nu avem încredere pentru că cei din SUA noi spunem că sunt pe mână cu cei de la Deveselu.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Monica Melencu, mama Luizei, a mers să dea probe biologice la Inspectoratul General al Poliției Române din Capitală, de unde a ieșit plângând.

Femeia ceruse detalii suplimentare despre recoltarea de probe, dar un angajat IGPR ar fi bruscat-o și amenințat-o. După acest episod, în cursul zilei de luni, 30 septembrie, Monica Melencu și avocatul ei au mers în audiență la Procurorul General, Bogdan Licu, și la Ministrul Justiției, Ana Birchall.

În seara aceleiași zile, Președintele României a anunțat demiterea șefului DIICOT, Felix Bănilă, pentru modul defectuos în care a fost gestionată anchetarea cazurilor de la Caracal. Cu câteva ore înainte, Felix Bănilă recunoscuse că se făcuseră greșeli.

VIDEO. Sorina Matei explică de ce sunt legitime temerile mamei Luizei Melencu și ale avocatului…


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button