familievalorile familiei

Fals DOVEDIT în actele prin care s-au luat de acasă copiii Smicală: Șefa autorității care se ocupă de cazul lor riscă închisoarea, dar poliția și procuratura o protejează

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală scrie pe Facebook că decizia de a i se lua copiii acum patru ani s-a luat pe baza unui FALS DOVEDIT făcut de șefa departamentului local de protecția copilului, care este pasibilă de închisoare. Aceasta nu a fost trasă la răspundere, nici nu și-a îndreptat greșeala, iar copiii au rămas în centre.

Este o schemă de crimă organizată: corupție prin care justiția și administrația se spală reciproc una pe cealaltă. Afacerea cu îngrijirea copiilor este un enorm decont făcut de statul finlandez către furniorii privați de servicii.

Iată ce a scris Camelia Smicală, adăugând că dovezile au fost trimise și la Ministerul Afacerilor Externe din România:

„Încă de la început Socialul a avut un comportament discriminator, m-au umilit, mi-au refuzat în scris translator, au acționat ilegal. În plus, șefa de la Social a fost găsită vinovată de fals și uz de fals, fiind prinsă cu minciuna inclusiv la tribunal. Cu toate acestea, poliția și procurorul nu o trimit în judecată și nu este condamnată conform legii (închisoare până la 2 ani) invocând faptul că aceasta și-ar fi cerut scuze pentru aceasta.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu numai că această individă nu a fost pedepsită dar nici măcar nu a fost obligată să modifice conform realității aberațiile și minciunile scrise în documente. Ca urmare, aceste minciuni (dovedite și recunoscute a fi minciuni) stau la baza deciziilor Socialului și în ziua de azi.

Toate documentele, inclusiv ancheta poliției și a procuraturii au fost trimise către ambasador și MAE.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button