avortcontraceptie

Fabricantul gazului care ucidea evreii în holocaust a produs și pastila abortivă RU-486

de Carole Novielli, Life News

Știați că firma care le-a furnizat naziștilor gazul Zyklon B a fabricat cu ceva ani în urmă pastila RU-486, pentru holocaustul copiilor nenăscuți?

La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, s-a aflat cine le furniza naziștilor substanța necesară pentru gazarea evreilor în lagărele de concentrare: fabricantul german de substanțe chimice I.G. Farben. Gazul se numea Zyklon-B, iar ulterior s-a dovedit că șefii companiei știau la ce era folosit.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

S-a descoperit chiar că inginerii de la Farben au planificat și camerele de gazare. Unii dintre ei au fost judecați la Nürnberg pentru crime împotriva umanității, printre care genocid și sclavie.

Ceea ce e interesant, I.G. Farben a fost partener de afaceri cu magnatul american John D. Rockefeller (n.red. – pentru cine nu știe, atât el, cât și urmașii săi au fost toți membri ai unei organizații numite Societatea Americană de Eugenie) și cu compania sa, Standard Oil, într-o firmă din New Jersey care se chema Standard I.G. Farben.

La trei luni după accederea lui Hitler la putere, directorul de publicitate la Fundației Rockefeller, care era și consilierul personal al lui John D. Rockefeller, un domn pe nume Ivy Ledbetter Lee, a primit însărcinarea de a se ocupa de relațiile publice ale firmei I.G. Farben. După război, I.G. Farben și-a schimbat numele în Hoechst AG, firmă care azi a devenit corporație multinațională cu filiale în întreaga lume, inclusiv în SUA.

Una din filialele Hoechst, cea franceză, numită Roussel Uclaf, a inventat pastila RU-486. Administrată până în a 49-a zi de sarcină, de patru ori la interval de 12 zile, aceasta dezagregă celulele endometriale (ale mucoasei uterine) și dezlipește fătul, producând sângerări. Rezultatul este sufocarea lentă a fetusului. În cazul în care copilul încă mai trăiește, va fi ucis cu o injecție.

Cu alte cuvinte, aceeași companie care a produs gazul folosit în lagărele naziste pentru uciderea indezirabililor (evreii) se folosește acum pentru uciderea copiilor nedoriți. Și în ambele cazuri constatăm legătura cu Fundația Rockefeller, o familie în care convingerile eugeniste reprezintă o tradiție.

În urma dezbaterilor publice, în 1997, filiala franceză Hoechst AG a vândut patentul pentru RU-486, deoarece firma-mamă din Germania nu mai voia să fie asociată cu avorturile. Patentul a fost preluat de o nouă firmă, condusă de fostul director al filialei franceze Hoechst AG!

La o căutare pe net, se poate vedea că medicamentul a fost clonat și de companii din China. La 500 de lei, îl poți cumpăra de pe un site românesc sub numele de Mifepriston, dar de fabricație chineză.

Se pare că Agenția Națională de Medicamente a României ar fi aprobat acest medicament, care se mai găsește sub numele de Myfegine inclusiv în unele farmacii, deși el ar trebui să se distribuie numai în spitale. În 2009, două românce au murit în Italia de infarct după ce au folosit pilula RU-486 procurată din România.

Chiar la începutul anului, autoritățile canadiene au început să dezbată aprobarea acestui medicament în Canada. O știre CBC Canada menționează că opozanții aprobării medicamentului ar fi în posesia unor dovezi care arată că această pastilă ar inhiba sistemul imunitar, facilitând multiplicarea unor bacterii, ceea ce poate duce la septicemie, infecție generalizată cu potențial fatal. În 2002, The New York Times (un ziar care în mod tradițional susține avortul) estima că avortul prin această metodă ajunge să fie mai costisitor și mai îndelungat decât avortul chirurgical, iar în 2005 relata că au fost câteva cazuri de decese în SUA și Canada în urma administrării acestei pastile.

Hemoragiile produse de RU-486 sunt adesea grave, iar efectele mai puternice la femeile aflate la prima sarcină: grețuri, vărsături, frisoane, diaree.

Surse: Life News, Avort.ro, CBC Canada, The New York Times

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button